Interviews - Body Plaza Europe

Klanten vertellen over hun ervaring met

NanoTech Therapy

Esther, van Essy’s Schoonheid, vertelt in dit interview over haar eerste ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel. Daarnaast gaat ze in op haar eigen werkwijze en vertelt ze enthousiast over de samenwerking tussen Body Plaza Europe en Essy’s Schoonheid. Boek bij interesse in een Nano Healthcare behandeling een proefbehandeling bij één van onze Body Plaza Europe locaties. Wij informeren u graag over alle bijzondere mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op: www.bodyplaza.eu Interesse in een behandeling bij Esther? Kijk dan op de website van Essy’s Schoonheid: www.essys.nu

 

 

 

 

Korte impressie van deelnemers van Body Plaza Europe aan het woord bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Vincent had een ernstige hernia

Vincent vertelt in dit interview over zijn ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel. 

Vivian had reuma aan haar voet de pijn is nu weg.

Vivian vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Lucia vond haar gezicht ouder worden en wilde er wat aan doen

Lucia vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Pim voelde zich niet zo happy. Zijn vrouw had al goede ervaring en Pim nu ook.

Pim vertelt in dit interview over zijn ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Jolanda had last van rimpels, kraaiepootjes en veel hoofdpijn.

Jolanda vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Michaela had na een aanrijding die 3 jaar geleden plaats vond, nog steeds last van haar nek en onderrug.

Michaela vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Marlike had last van grove poriën in haar gezicht .

Marlike vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Renate heeft last van migrane en is steeds moe.

Renate vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Celia heeft Fibromyalgie.

Celia vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Coretti heeft last van atrose in haar onderrug.

Correti vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Rob heeft artrose enkel.

Rob vertelt in dit interview over zijn ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Willem (fysiotherapeut)

Willem is de fysiotherapeut van Ron en heeft zelf ook een NanoTech Therapy behandeling ondergaan. In dit interview vertelt hij over zijn ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Kim had last van acne en littekens.

Kim vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Astrid had last van opvliegers door de overgang.

Astrid vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Sarah hield vocht vast in haar gezicht en lichaam.

Sarah vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Gerrie had last van zeren benen bij het opstaan en lopen.

Gerrie vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.

Ramon heeft last van hoofd, schouder en nek.

Ramon vertelt in dit interview over haar ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel.