Mantis - Body Plaza Europe

Feel good

Feel Mantis

 

 

 

Van Italië tot de wereld

Mantis heeft diepe culturele wortels gebaseerd op belangrijke elektronica-ervaringen die zijn ontstaan in 1973.
De kernactiviteit is gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling van projecten en apparatuur in de sectoren esthetische en esthetische geneeskunde.
Het doel van het bedrijf was – vanaf het begin – om geavanceerde tools te creëren ter ondersteuning van professionals die zich bezighouden met fysiek welzijn, en zorgen voor effectiviteit, eenvoud en gebruiksgemak.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Reggio Emilia, in het hart van het Italiaanse district dat zich toelegt op de voortreffelijkheid van de elektromedische sector. Het gebied waarin Mantis groeit, is hetzelfde gebied waar historische motorsportbedrijven zoals Ferrari en Lamborghini zijn ontstaan: bedrijven die net als wij hebben geïnvesteerd in passie, innovatie en aandacht voor detail.

Onderzoek en ontwikkeling
Door elke dag met passie te investeren in onderzoek. Een constante drang naar innovatie, ondersteund door prestigieuze samenwerkingen met ingenieurs, artsen, dermatologen en gespecialiseerde technici. Wij bieden de meest geavanceerde technologieën die u helpen de beste keuze voor uw behoeften te maken.

Kwaliteit en certificeringen
Mantis Italia heeft belangrijke certificeringen verkregen in overeenstemming met haar bedrijfsfilosofie.

Wij zijn 100% Made in Italy gecertificeerd door het Instituut voor de bescherming van Italiaanse fabrikanten dat tot doel heeft “transparant te maken en het Italiaanse product van echte kwaliteit te garanderen”

Het nieuwe concept van schoonheid

Contact

Wybe de Jong
Sr. Consultant
+31 6 22 71 30 36
info@bodyplaza.eu

Contact

Backoffice Nederland & België
Remy Hagenbeek
+31 6 57 79 57 91
remy@bodyplaza.eu