Mantis B Formance - Body Plaza Europe

B-Formance Mesosonic

Excellence in Beauty

De dubbele werking van echografie gecombineerd met mesoporatie

Studies en een voortdurend onderzoek naar nieuwe, hoogwaardige en geavanceerde technologieën op cosmetisch en medisch gebied hebben de ingenieurs van MANTIS ertoe gebracht de erkende voordelen te combineren van echo’s met de transportkracht van mesoporatie (niet-invasieve mesotherapie zonder het gebruik van naalden), ontwikkeling van een apparaat uniek in zijn soort, met een gecombineerde dubbele actie: echo’s + mesoporatie voor een uitstekende B • FORMANCE.

 

Handstukken

De handstukken voor het gezicht en het lichaam maken het mogelijk om verschillende gebieden te behandelen en de actieve ingrediënten in de producten te transporteren die tijdens de behandeling worden gebruikt.

De echte innovatie van B • FORMANCE bestaat echter in het vermogen van beide handstukken om zowel serums als crèmes te transporteren.

Het gezichtshandstuk, met een diameter van 28 mm, maakt het mogelijk om zelfs in de kleinste zones te werken, waardoor vlekken rond de ogen en lippen worden behandeld. Het ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren en te gebruiken.

Het lichaamshandstuk, met een diameter van 60 mm, is groter dan het gezichtshandstuk en maakt een nauwkeurige en snelle behandeling van grotere gebieden mogelijk. De unieke afgeronde vorm zorgt voor glijdende bewegingen, terwijl de effectieve grip het handstuk bijzonder gemakkelijk te hanteren maakt.

Mesoporationer

 Een nieuwe, niet-invasieve parenterale methode waarmee de actieve ingrediënten van serums en crèmes diep kunnen worden opgenomen. Dankzij een reeks milde elektrische pulsen worden de ‘kanalen’  (elektroporiën) van de weefselstructuren geopend, waardoor de interstitiële en intracellulaire vloeistofstromen worden geactiveerd waardoor de actieve ingrediënten van de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, snel de huid kunnen binnendringen, waardoor de gewenste resultaten worden verkregen.

 

Ultrageluid

Hoogfrequente golven die energie overdragen, die wordt omgezet in warmte met bekende therapeutische eigenschappen. Deze technologie bestaat uit een mechanische spanning die de beweging van de weefselmoleculen veroorzaakt, waardoor drukvariaties worden veroorzaakt die de vloeistof in de biologische weefsels verplaatsen en de collageenvezels opnieuw uitlijnen. Echo’s worden gebruikt op een breed scala van gebieden, waaronder therapeutische en cosmetische.

Waar komt B • formanten voor

De echo’s, versterkt door de efficiënte transportkracht van mesoporatie, geven leven aan een innovatief apparaat voor de esthetische geneeskunde en professionele esthetische sectoren: B • FORMANCE. De werking van de actieve ingrediënten die tijdens de behandeling worden getransporteerd, wordt verbeterd, waardoor onmiddellijke resultaten worden gegarandeerd.

 

Gezicht

B • FORMANCE voor het gezicht is ideaal om een dunne en vochtarme huid te behandelen en tekenen van veroudering en fotoveroudering, zoals rimpels en vlekken, te verminderen. Uitstekende resultaten zijn ook verkregen bij de behandeling van de atonische huid, die een “lediging” endoorhangend effect op de
vorm van het gezicht veroorzaakt.

behandelingen
•  Anti veroudering
•  Verstevigen en vullen
•  Totaal gezicht

 

Lichaam

B • FORMANCE voor het lichaam vermindert het huideffect van de “sinaasappelschil” en verbetert oneffenheden zoals verslapping en huidlaxiteit.
Vanaf de allereerste behandeling vermindert het zichtbaar de vetpanniculus, verstevigt en verstevigt de huid, verlicht het recente striae en stimuleert
het de drainerende werking.

behandelingen
•  Lichaamsvorming voor heupen, buik en billen
•  Toning voor armen, benen en billen
•  Hele lichaam

 

 

 

Afgelegen technisch bijstand

Voor al zijn apparaten garandeert Mantis technische ondersteuning op afstand via een internetverbinding, voor een continue en efficiënte hulp.

Onze resultaten zijn uw succesverhalen!

B • FORMANCE gezichts- en lichaamsbehandelingen hebben in de loop van de eerste sessies verbazingwekkende en constante resultaten opgeleverd.
Het silhouet van het lichaam blijkt te zijn gedefinieerd, alsof het is gebeeldhouwd en gerenoveerd, en de weefsels zijn afgezwakt en opnieuw zuurstofrijk.
Op het eerste gezicht lijken de volumes compacter en verplaatst, rimpels zijn meer ingetogen en de huidtextuur is zichtbaar verbeterd, opnieuw zuurstofrijk en afgezwakt. 

 

Buitengewone en zichtbare uitvoering van de eerste behandeling met één apparaat.

Slechts 25 minuten

is alles wat nodig is om je natuurlijke schoonheid te herontdekken.

Voor

Voor

Na

Na

Voor

Voor

Na

Na