Mantis Italiaanse
apparaatfabrikant

Onderzoek en ontwikkeling van schoonheids– en laserapparatuur in de sectoren schoonheid en esthetische geneeskunde.

Mantis Italia

als Europese partner

Body Plaza Europe is een van de toonaangevende conglomeraten in de therapeutische en schoonheidsindustrie, daarom vonden we in Mantis een aanzienlijke ervaring op het gebied van elektronica. Vanaf 2019 is Body Plaza Europe distributeur voor Mantis apparatuur in de Benelux en de Duitstalige landen.

Wie is Mantis?

Vanaf het allereerste begin was het doel van het bedrijf het creëren van geavanceerde, effectieve, gemakkelijk en praktisch te gebruiken apparatuur om het welzijn van hardwerkende professionals te ondersteunen.
Het hoofdkantoor van Mantis bevindt zich in Reggio Emilia, in het hart van het medische esthetische productiedistrict van Italië. De regio waar Mantis is gevestigd, is dezelfde waar legendarische autobedrijven als Ferrari en Lamborghini zijn ontstaan: bedrijven die net als Mantis hebben geïnvesteerd in passie, innovatie en oog voor detail.

Wat biedt Mantis?

Wanneer Mantis een nieuw apparaat ontwikkelt voor de esthetische geneeskunde, denken ze aan de mensen die het gaan gebruiken Mantis denkt aan degenen die resultaten willen bereiken op het gebied van gezondheid en schoonheid, want iedereen heeft het recht om er op zijn best uit te zien. Mantis denkt aan alle werknemers in de sector, die ze een eenvoudige, effectieve ervaring willen bieden die aan hun professionele verwachtingen voldoet. Standaard inclusief 3 jaar volledige garantie.

Belangrijkste aandachtsgebied

van Mantis

Medische apparatuur

Laser: Diode HR808, dual wave laser Black Mamba & triple wave laser Trisom
Endomassage: MR991 Theramagnetic

Onderzoek & ontwikkeling

Mantis Italy heeft een eigen R&D-afdeling op basis van jarenlange ervaring op het gebied van elektronica en licht en werkt samen met bekende biofysici op schoonheids- en medisch gebied. Dit leverde hen dan ook al verschillende Europese patenten op.

Esthetische apparaten

Ultrasound & Electroporation: B•Formance-E, Essential-E
Endomassage: MR991 Theramagnetic & MR991 Compact

Kwaliteit & certificeringen

Mantis heeft de "100% Made in Italy"-certificering verkregen van het Institute for the Protection of Italian Manufacturers. Ze hebben ook de ISO 13485:2016 certificering behaald voor het ontwerp en de productie van medisch-esthetische hulpmiddelen voor dermatologie en fysiotherapie. Alle apparatuur wordt geproduceerd onder de nieuwe EU-certificeringsregels voor CE van 2020. En standaard geleverd inclusief 3 jaar volledige garantie.

Hoe kunnen we u helpen?

Reserveer uw afspraak met Body Plaza Europe om een ​​Mantis-oplossing op maat te vinden voor uw situatie. Laat onze experts u duidelijke, gerichte en efficiënte oplossingen presenteren om uw succes te maximaliseren.

Samen zijn we sterker!

Bel ons op

+31 297 743572

info@bodyplaza.eu