Mantis HR 808 - Body Plaza Europe

De meest effectieve
oplossing voor permanente,
progressieve ontharing

De HR 808 diodelaser is uw bondgenoot nummer één voor permanente ontharing.

 HR 808, 100% Made in Italy, vertegenwoordigt de internationale gouden standaard voor laserontharing, met de meest innovatieve en geavanceerde technologie.

Het HR 808-handstuk is ontworpen om met maximale efficiëntie te werken en combineert met succes ongelooflijke lichtheid met maximale output in termen van prestaties en resultaten.

Bovendien kan de exclusieve Mantis ACS- en TMS-technologie ongewenste uitval tijdens behandelingen voorkomen, waardoor een maximale efficiëntie onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd.

Toonaangevende technologie, een laser die innovatieve functies combineert met een uniek ontwerp.

Vernieuwend

De innovatie die Mantis HR 808 kenmerkt, bestaat uit twee nieuwe systemen, ACS en TMS, die absolute prestaties garanderen in de veiligst mogelijke omstandigheden.

Veiligheid

Tests uitgevoerd in Mantis-laboratoria hebben de afwezigheid van contra-indicaties op korte en lange termijn aangetoond.

Pijnloos

De exclusieve koelsystemen, gecombineerd met de mogelijkheid om de parameters aan te passen aan het behandelde gebied, zorgen ervoor dat de behandeling niet alleen effectief, maar ook comfortabel is.

Efficiënt

HR 808-technologie voldoet aan de meest veeleisende professionals dankzij de uitstekende resultaten, zichtbaar vanaf de allereerste behandeling.

Snel

HR 808 garandeert uitstekende prestaties in de kortst mogelijke tijd.

Economie

Dankzij de kwaliteit en werkzaamheid van onze lichtbron kunnen we de lange levensduur van de diode garanderen

HOE HET WERKT

Het door de laser uitgestraalde licht – monochromatisch, unidirectioneel en constant – wordt op een hyper-selectieve manier geabsorbeerd en dankzij het selectieve fotothermolyseproces verwarmt de haarbol, vernietigt de kiemcellen en voorkomt zo hergroei.

COOLING SYSTEM

Het handstuk wordt efficiënt gekoeld dankzij het krachtige Peltier-celsysteem. Het garandeert maximaal comfort, zelfs in de meest gevoelige delen van het lichaam.

De huid

De laseremissie dringt door de bovenste huidlagen en brengt zijn energie over op het haar; de energie die wordt opgenomen door de melanine in het haar wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel wordt beschadigd. Met Mantis HR 808 is het mogelijk om alle fototypes op elk moment van het jaar te behandelen, zonder contra-indicaties. Ons wetenschappelijk onderzoek heeft ons in staat gesteld de beperkingen van traditionele lichtbrontechnologieën te overwinnen en behandelingen aan te bieden met ongekende resultaten.

Op afstand technische assistentie

Voor al zijn apparaten garandeert Mantis technische ondersteuning op afstand via een internetverbinding, en dus continue en efficiënte assistentie.

Nieuwe koeling Systeem

De thermische capaciteit van de laserbron wordt verbeterd door het ACS – Active Cooling System, dat vrijwel onbeperkte behandelingstijden garandeert en de thermische capaciteit van het gehele lasersysteem verhoogt.

De software regelt elektronisch de temperatuur en meet de waterstroom, waardoor het mogelijk wordt om de meest voorkomende fouten te voorkomen die optreden in minder ontwikkelde lasersystemen.

Veilige behandelingen op alle fototypes snelle en pijnloze resultaten

Mantis HR 808-technologie maakt het mogelijk om veilig te werken en efficiënt op alle huidtypen.

TYPE 1
Witte huid
Rood of lichtblond haar
Talloze sproeten

 TYPE 4
Olive skin
Brown hair

TYPE 2
Witte huid
Blond haar

TYPE 5
Donkere huid
Donkerbruin haar

TYPE 3
Goudwitte huid
Donkerblond
of lichtbruin haar

TYPE 6
Zwarte huid
Zwart haar

Mantis HR 808: een betrouwbare bondgenoot

Een toenemend aantal professionals in de medische / schoonheidssector wenden zich tot HR 808, de lasertechnologie van Mantis die een echte revolutie voor permanente progressieve ontharing vertegenwoordigt.

“Geavanceerde technologie, een laser dat innovatieve functies combineert en een uniek ontwerp.
De sessie is snel en pijnloos, het handstuk ultralicht, maar wat het echt perfect maakt, is het innovatieve koelsysteem, waardoor we ononderbroken behandelingen kunnen uitvoeren zonder frustrerende downtime.

Teresa Guarino

Liliana Paduano Beauty School, Napels

Ik was verbaasd over de prestaties van de HR 808!
Het stelde ons in staat om onze patiënten onmiddellijk een laser ontharing behandeling aan te bieden in maximaal comfort en veiligheid, ook dankzij het dynamische koelsysteem! Wanneer uw patiënten weten dat ze kunnen vertrouwen beste resultaten in maximaal comfort, je weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt! “

Prof. Francesco d’Andrea

IMED D’Andrea Medical Institute, Napels

Onze resultaten zijn uw succesverhalen!

Klinische studies hebben uitstekende resultaten bevestigd bij het verwijderen van haar in de behandelde gebieden.

80% in de eerste 6 maanden

90% in het eerste jaar

Voor

Na

Voor

Na