Nano Centre Rotterdam - Body Plaza Europe

Body Plaza Europe stelt graag aan U voor:

Jan Krekt, een gepensioneerd ondernemer uit Rotterdam, heeft de uitdaging aangepakt om na zijn pensioen mensen te laten kennismaken met Nanotherapie.

De mensen die tot nu toe het meest door Jan geholpen zijn, is de doelgroep 65plus. Mensen met artrose, rugproblemen en longproblemen.

Jan biedt de service bij de mensen thuis te komen behandelen, wat ervoor zorgt dat mensen in hun eigen omgeving kunnen blijven. Veel mensen voelen zich hier prettig en veilig bij.

Nadat Jan zijn ondernemingen had afgebouwd, zocht hij nog naar een mooie uitdaging om mensen te helpen na zijn pensioen. Hij raakte enthousiast over de Nano technologie en hij is zich gaan verdiepen en specialiseren in NanoTech Therapy. Hij streeft naar de kern van het probleem vinden en deze te behandelen. Mensen van hun klachten afhelpen is wat hem drijft. Jan is punctueel, duidelijk en haalt indien nodig een specialist uit zijn netwerk erbij voor een second opinion.

Hij is nu bezig een samenwerking aan te gaan met praktijkondersteuners, waardoor hij mensen kan behandelen die aan het herstellen zijn van Corona.

Doelgroep 65plus

 

Klacht gebieden die wij kunnen behandelen!

Ontstekingen

Artrose 

Brandwonden

Hielspoor

Migraine 

COPD

Eczeem en huiduitslag

Spierscheuring

Acne

Rosacea

Huidverjonging

Nek en rugklachten

Littekenweefsel

contact

Nano Centre Rotterdam | Corsicalaan 45 | 3059 XX Rotterdam, Kantoor Nesselande | Telefoon: +31 (0)653 840 379
info@nanocentrerotterdam.nl | www.nanocentrerotterdam.nl