Nano Fysiotherapie Linda Gruber - Body Plaza Europe

Body Plaza Europe stelt graag aan U voor:

Linda Gruber is een Fysiotherapeut met 13 jaar ervaring. Met flink wat jaren op haar naam vervult ze de functie als TPI Physical Therapist / Physical Coaching & MSU specialist bij The DUTCH in Spijk.

Sinds 3 jaar zelfstandig ondernemer die zich sinds dit jaar ook heeft gespecialiseerd in NanoTech Therapie. Meerdere specialisaties zijn Dry needling, Cupping, Echografie, Faskia technieken en TPI. 

Ze is net ingetrokken in een nieuw huis en  heeft een prachtige behandelruimte gerealiseerd aan huis in Kapelle.
De praktijk bied een prachtige schone ruimte met de juiste sfeer. 

Linda is een diagnostische therapeut. Ze is opgeleid in Echografie op het hoogste niveau en bekijkt het lichaam vanuit de kern en basis. Ze is zeer enthousiast over NanoTech Therapie en heeft zich kunnen uitwerken tot een specialist in het geven en adviseren van Nano behandelingen. 

Linda werkt anders dan de meeste therapeuten, elke behandeling duurt bij haar 60 minuten, waardoor je meer kwaliteit in een behandeling krijgt. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig en wordt het doel eerder bereikt. Op deze manier kan ze het lichaam op een ander niveau bekijken en kan ze alles meenemen in het herstel en de revalidatie. Linda communiceert open en direct en zorgt voor het juiste behandelplan. 

 

“NanoTech Therapy

moet je zelf ervaren”

LINDA GRUBER

Specialisaties

Specifieke klachten hebben een andere aanpak nodig

5

Dry Needling

5

Nano therapie

5

Pees problematiek

5

Echografie

5

TPI-Titleist performance Institute

5

Cupping

5

Fascia technieken

contact

The Dutch Academy
Haarweg 3  |  4212 KJ Spijk
De Klinker 17  | 4421 KB Kapelle
T. 06 – 12 87 33 69
linda@nanofysiotherapie.nl
www.nanofysiotherapie.nl