Tristom 3D Hair Removal - Body Plaza Europe

De evolutie in het veld van permanent progressief haar verwijdering

De evolutie in het veld van permanente progressieve ontharing

Mantis-onderzoek brengt u TRISOM, het eerste laserapparaat met drie golflengten die kunnen samenwerken en tegelijkertijd op drie verschillende diepten, wat een drievoudige effectiviteit garandeert.

 De synergie van de drie golflengten zorgt ervoor dat TRISOM in staat is om te werken op de breedste en meest gevarieerde huid- en haartypes, dankzij het vermogen van de ALEXANDRITE, DIODE en ND:YAG golflengten om gelijktijdig te werken aan de anatomie van het haar: de Hair Bulge, Bulb en Papilla.

 

Het werkt op drie verschillende diepten:

De diodestapel bestaat uit 6 staven met 3 VERSCHILLENDE GOLVENGTENdie tegelijkertijd werken.

TRISOM werkt op drie verschillende diepten: 

760 nm (de Alexandrite-golflengte)

808 nm (de typische diodegolflengte)

 1064 nm (de Neodymium-gedoteerde YAG-golflengte)

 

Multiwave-technologie

Diode: voor altijd gebruikt bij ontharing, het werkt diep en bereikt zowel de bolling als de bol. Het absorbeert de melanine “matig” en is daarom efficiënt en veilig voor alle fototypes.

Alexandrite: het werkt op een breed scala aan haartypen en kleuren, dankzij het vermogen om de energie van de melanine-chromofoor te absorberen.
De “oppervlakkige” golflengte (de kortste van de drie) is erop gericht om op de Ardennen in te werken. Het is perfect voor de behandeling van het breedste scala aan haar / huidcombinaties, vooral lichte huid en dun haar.

ND: YAG: dit is de golflengte met de diepste actie, die reikt tot aan de haarpapilla. De lage opname van melanine maakt het ideaal voor de behandeling van donkere, gebruinde huidtypes.

ND: YAG: dit is de golflengte met de diepste actie, die reikt tot aan de haarpapilla. De lage opname van melanine maakt het ideaal voor de behandeling van donkere, gebruinde huidtypes.

Trisom Medical Laser handelt in volledig respect voor de omliggende weefsels.

TRISOM-efficiëntie is dankzij de vloeibare optische vezel 90% hoger dan bij andere lasers. De uniforme energieverdeling verbetert de penetratie in het follikelgebied, terwijl de concentratie van het licht betere prestaties mogelijk maakt.

 

Nieuw koelsysteem

Fibra Cool HP handstukkoeling is uiterst efficiënt dankzij het exclusieve Peltier-celsysteem, een technologie die constante koeling garandeert voor een hoog comfortniveau, zelfs in de meest gevoelige delen van het lichaam. Het koelsysteem maakt gebruik van gedestilleerd water.

De software regelt elektronisch de temperatuur en meet de waterstroom, waardoor het mogelijk wordt gemaakt om de meest voorkomende fouten te voorkomen die optreden in minder ontwikkelde lasersystemen.

De thermische capaciteit van de laserbron wordt verbeterd door het ACS – Active Cooling System, wat vrijwel onbeperkte behandeltijden garandeert en de thermische capaciteit van het gehele lasersysteem verhoogt.

Vloeibare glasvezel

Maxi koeloppervlak

Het contactoppervlak – van maar liefst 20 mm – zorgt voor een groter koeloppervlak voor comfortabelere behandelingen.

Laserpen

Maakt een snellere weergave van het behandelde gebied mogelijk.

Lichtgewicht handstuk

Het handstuk is praktisch en handig. Dankzij de introductie van Fibra Cool HP-technologie is het handstuk het lichtste op de markt *, terwijl het ook de reparatie- en beheerkosten van de laser verlaagt.
* voor krachtige diodelasers.

Levenscyclus

Een lange levenscyclus van de diode.

Innovatie, technologie en een exclusief ontwerp gecombineerd in een laser die uniek is in zijn soort!

3 IN 1

Het werkt op de hele huidanatomie dankzij de gelijktijdige werking van 3 golflengten.

VEELZIJDIG

Geschikt voor alle fototypes, zelfs een gebruinde huid.

MULTI-GEBRUIK

2 types: Eenvoudig en professioneel.

LICHTGEWICHT

Het lichtste handstuk ter wereld van diodelasers.

INTUÏTIEF

Gemakkelijke en onmiddellijke weergave.

EFFICIËNT

Mogelijkheid voor gebruik tot 12 Hz.

Afgelegen
technische assistentie

Mantis garandeert voor al haar apparaten technische ondersteuning op afstand via een internetverbinding, en dus continue en efficiënte assistentie.

Onze resultaten zijn uw succesverhalen!

Klinisch geteste efficiëntie voor gezicht en lichaam. Na een paar sessies is het duidelijk dat:

  • haargroei wordt vertraagd
  • de totale hoeveelheid haar wordt verminderd

Voor

Na

Voor

Na