Nano Healthcare - Body Plaza Europe

Terug in de tijd met

Nano Healthcare

Met Nano Healthcare is het gezond en vitaal jonger blijven vanaf nu echt een werkelijkheid. Ga eenvoudig de strijd met de tijd aan en voel uzelf fitter en straal weer als jaren daarvoor.

Nano Healthcare biedt als eerste ter wereld de oplossing om werkelijk de tijd terug te draaien en uw huid, weefsel en onderliggende spieren en pezen weer jonger en gezonder te maken.
Met de apparatuur NanoTech Therapy kan er op celniveau worden gewerkt met uiteenlopende werkzame voedings- en bouwstoffen en laat daarmee alle bestaande technieken, crèmes en serums ver achter zich.

Door de vloeistoffen tot nanodeeltjes terug te brengen van 20 tot 200 Nm (nanometer) transporteren wij deze eenvoudig door tot diep in de huidlagen en worden deze door de cellen herkend als lichaamseigen bouwstoffen.
Afhankelijk van de manier van toepassen kunnen de nanodeeltjes tot wel 4 centimeter diep in de huid of het weefsel doordringen.
Ter vergelijk: 1 milliliter Hyaluronzuur Nanorizeren staat gelijk aan minstens 1 liter Hyaluronzuur drinken. Door het toepassen op celniveau wordt het effect van de ene milliliter ook nog eens vele malen versterkt t.o.v. het drinken. Kortom meer en directer effect dan dit bestaat gewoon weg niet.

Tot op spierniveau kunnen uw cellen gevoed worden met bijvoorbeeld Hyaluronzuur, belangrijke vitaminen, verschillende aminozuren en Zout uit de Dode Zee welke op haar beurt weer uit 65 verschillende mineralen bestaat welke zeer belangrijk zijn voor onze celopbouw.

Uw teruglopende eigen lichaamsproductie van Hyaluronzuur kan hierdoor eenvoudig weer tot 100% aangevuld worden waardoor uw cellen zichzelf weer volledig kunnen vernieuwen. Uw gehele immuunsysteem wordt hiermee direct op een hoger peil gebracht waardoor toekomstige klachten mogelijk zelfs voorkomen kunnen worden.
Afhankelijk van uw leeftijd en genetische structuur en aanleg kan er een huidverjonging van wel 10 tot 12 jaar gerealiseerd worden in slechts 6 maanden met 1 maal per 2 weken behandelen. Vervolgbehandelingen kunnen daarna 1 keer per maand of eens per 2 maanden gepland worden om het niveau op peil te houden.

De NanoTech Therapy kan toegepast worden als lokale behandeling zoals bijvoorbeeld huidverjonging in het gezicht of als vitaliteits kuur in een cabine waarbij men het hele lichaam in één keer voorziet van de voedingstoffen.
Door uw huid, spieren en pezen weer gezond te voeden verdwijnen verschillende (pijn) klachten vaak als sneeuw voor de zon. Met NanoTech Therapy werken wij aan uw gezondheid van buiten naar binnen. 

Probeer het gerust zelf een keer uit en boek een proefbehandeling bij één van onze Body Plaza locaties. Wij informeren u graag over alle bijzondere mogelijkheden.

Nano Healthcare biedt als eerste ter wereld de oplossing om werkelijk de tijd terug te draaien en uw huid, weefsel en onderliggende spieren en pezen weer jonger en gezonder te maken.

 Wil jij ook kennismaken met NanoTech Therapy reserveer dan een intakegesprek of eerste behandeling in één van onze Body Plaza behandelcentra door te bellen met +31  6 22 71 30 36 of een email te sturen naar info@bodyplaza.eu