Reflex - Body Plaza Europe

Therapeutische massage apparaat

De comfortabele vibraties 

zorgen voor perfecte doorbloeding

 Simpel in slechts 1 minuut per dag je huid- of tandvleesproblemen weg

 

Hoe werkt mechanische vibratie op onze huid en onderliggende weefsels?Vibratietraining wordt al met veel succes gebruikt voor een verscheidenheid aan medische behandelingen. Met vibraties worden, lichaamsweefsels, b.v. spieren, huid, botten en zenuwen, getraind en versterkt. Bovendien produceert vibratietraining hormonen die het vetweefsel verminderen en het bindweefsel versterken.

 Elke spier heeft een rekreflex, dit effect wordt gebruikt in de RefleX Vibraties. De vibratie verhoogt de productie van keratine en maakt de huid steviger. Bovendien breiden de bloedvaten uit als gevolg van trillingen, zichtbaar op de roze huid na de “training” en merkbaar als een licht tintelend gevoel.

Hoe kan men verouderingsprocessen verminderen?
Er zijn geen wonderwapens tegen veroudering, hoewel veel producten en therapieën dit beweren. Sommige mensen zijn gezegend met een stevige huid tot op hoge leeftijd, terwijl de huid van anderen vroeger oud wordt. Meestal zijn genetische factoren en omgevingsinvloeden hiervoor verantwoordelijk. Buiten onze genetische aanleg kunnen we echter de snelheid en omvang van rimpels positief beïnvloeden, bij voorkeur door training van de spieren en gezonde voeding. We kunnen dus veel doen om onze huid zo lang mogelijk strak te houden.

Hoe werkt de RefleX?
Dertig gezichtsspieren worden getraind met de RefleX in slechts één minuut per dag trainingssessie. Om de gestreste spieren de nodige rust te geven voor regeneratie, is het raadzaam na elke training ongeveer 24 uur rust te nemen. Dit voorkomt “overtraining” van de spieren. De RefleX is een effectieve, pijn- en neveneffectvrije methode om de ernst van rimpels te verminderen en lokale doorbloeding te stimuleren waar andere technieken niet toereikend zijn.

 

 

Het gebruik van deReflex is heel eenvoudig

 • Oplaadbare trilmotor met usb kabel
 • Krachtige motor met 12 mogelijke tril variaties.
 • Hygiënische zwart velours reisbuidel meegeleverd
 • 1 tot 3 uur gebruik op volle accu

 •  Efficiënte frequentie van 50 – 60 Hz

RefleX-training samengevat:

 • Vermindering van liprimpels
 • Verbetering van het uiterlijk van de huid
 • Mond- en gezichtsspieren trainen
 •  Tandvlees problemen verhelpen
 • Stimulering van doorbloeding op normaal niet te trainen plekken
 • Effectieve training zonder risico, met weinig tijd en geen “down” time

Toepassingsgebieden van de RefleX:

 • Tandartsen
 • Logopedisten
 • Salons en beauty clinics
 • Fysiotherapeuten en bewegingstherapeuten

 • Bespelers van Blaasinstrumenten

Het gebruik van de RefleX is heel eenvoudig. Eerst moet je de vibratiemotor opladen met de meegeleverde laadkabel. Steek het ene uiteinde van de kabel in de kleine ronde opening aan de kop van de motor en het andere uiteinde in een geschikte USB-poort (oplader, computer, laptop, enz.). Om te controleren of de motor wordt opgeladen, brandt er een rood lampje aan de kop van de motor. Wanneer het lampje uit gaat, is het opladen klaar. Nu kunt u de motor in de daarvoor bestemde buis op het mondstuk steken en beginnen met trainen.

Belangrijk: houd de aan / uitknop ongeveer 2-3 seconden ingedrukt om de vibratiemotor te activeren. Door nogmaals kort op de knop te drukken, kunt u het gewenste trillingsniveau instellen

(12 verschillende niveaus). De keuze van trillings- niveaus heeft geen invloed op het trainingsdoel en kan vrij worden gekozen. Druk nogmaals op de aan / uitknop (2-3 seconden) om de vibratiemotor uit te schakelen.

Nu kunt u de RefleX in uw mond nemen (tussen uw tanden en lippen) en de vibratie laten werken. Houd er rekening mee dat één minuut trillen voldoende is. Als u om welke reden dan ook de RefleX niet in uw mond wilt gebruiken, kunt u deze ook van buitenaf aanbrengen. Plaats hiervoor de gladde kant van het mondstuk tegen uw lippen en laat de trillingen van buitenaf werken.

De RefleX is gemaakt van hoogwaardige en gecertificeerde chirurgische siliconen. Na gebruik kunt u het siliconen mondstuk (dus niet de motor) eenvoudig onder stromend water reinigen. Natuurlijk kan de RefleX ook met milde zeep worden gereinigd. U kunt het mondstuk zelfs zonder motor in kokend water plaatsen om te reinigen het is echter zo ontworpen dat het geen vuil en geurtjes aanneemt.

Wij hanteren een no-nonsens garantie van 1 jaar waarbij de motor direct omgewisseld wordt mocht er iets niet goed werken. De RefleX is standaard verkrijgbaar in de kleur Zwart.
Op bestelling zijn tevens Rood of Grijs leverbaar. De losse verkoopadviesprijs is € 69,95 inclusief BTW exclusief verzendkosten.

RefleX is een Europees goedgekeurd product van Lippbrator® Made in Germany en uitsluitend te koop via de professionele vakbranche of bedrijven welke vermeld worden op www.bodyplaza.eu

Staat er geen adres bij u in de buurt bij laat het ons weten ! Wij zijn u graag van dienst

De comfortable vibraties zorgen voor perfectie doorbloeding

RefleX is een Europees goedgekeurd product van Lippbrator® Made in Germany en uitsluitend te koop via de professionele vakbranche of bedrijven welke vermeld worden op www.bodyplaza.eu.

Wij hanteren een no-nonsens garantie van 1 jaar waarbij de motor direct omgewisseld wordt mocht er iets niet goed werken. De RefleX is standaard verkrijgbaar in de kleur Zwart.

Op bestelling zijn tevens Rood of Grijs leverbaar. De losse verkoopadviesprijs is 69,95 inclusief BTW. Staat er geen adres bij u in de buurt bij laat het ons weten! Wij zijn u graag van dienst!

Wil jij ook kennismaken met Reflex

informeer hier dan naar bij jouw favoriete Beauty salon of therapeut.
Zij kunnen deze bestellen via www.bodyplaza.eu.